::::تشریح فعالیت های مرکز تحقیقات چشم پزشکی علوم پزشکی ایران::::
انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 508
بازدید دیروز : 620
بازدید هفته : 1138
بازدید ماه : 1128
بازدید کل : 129672
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2


دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

مرکز تحقیقات چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران پیشرو در ارتقاء سلامت بینائی و چشمی مردم ایران اقدامات موثری داشته است.

به  گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران،دکتر سید مهدی مدرس زاده اظهار داشت: ماموریت مرکز تحقیقات چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران بعنوان یک مرکز پیشرو این است که با رهبری، هدایت و اجرای پژوهش های سازماندهی شده در راستای ارتقاء سلامت بینائی و چشمی مردم کشورمان گام برداشته و مرزهای دانش را گسترش دهد. 
مرکز تحقیقات چشم پزشک دانشگاه علوم پزشکی ایران واقع در مجتمع آموزشی، پژوهشی ودرمانی حضرت رسول اکرم(ص) بعنوان یک مرکز پیشرو در راستای ارتقاء سلامت بینائی و چشمی مردم کشورمان گامهای بسیار موثری را برداشته است. 
پیرو معرفی مراکز تحقیقاتی دانشگاه این بارهمراه با دکترسیدمهدی مدرس زاده عضو هیئت علمی و رییس مرکز تحقیقات چشم دانشگاه، با فعالیتها، اهداف، افتخارات، دستاوردها ونیاز های این مرکز آشنا می شویم.  

                                           
فعالیت مرکز تحقیقات چشم بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص): 
این مرکز تحقیقاتی در سال 1382 با همت و تلاش جمعی از اعضای هیات علمی واستادان چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مجتمع آموزشی، پزوهشی ودرمانی حضرت رسول اکرم (ص) تاسیس شد.
این مرکز درحال حاضر با همکاری 21 نفر از اعضای هیات علمی برجسته کشور در زمینه های پزوهشی چون، کاربردی و کلینکال بودن طرحهای پزوهشی در رابطه با نحوه درمان و تشخیص بیماریهای چشمی، استفاده از علوم پایه و نحوه درمان در طرحهای مشترک با گروه های علوم پایه و فنی مهندسی و همکاری با گروه ها حول محور اجرای طرحهای مربوط به سلامت جامعه از نظر مشکلات چشمی فعالیت می نماید.

 
اهداف مرکز:  
کسب مقام نخست در تحقیقات چشم پزشکی ،بهبود سلامت بینائی عمومی و هدایت و تولید علم و راهنمایی و برنامه ریزی تحقیقات از اهداف مهم این مرکز می باشد.

دستاوردهای این مرکز:
احداث مرکز تحقیقات ژنتیک و ملکولی بیماریهای چشم در جوار مرکز تحقیقات چشم -انجام 541 پروژه تحقیقاتی چشم و 5 پروژه تحقیقاتی بصورت مشترک و برگزاری 39 کارگاه آموزشی از جمله دستاوردهای این مرکز می باشد. 
همچنین انتشار بیش از 245 مقاله (120 عنوان در مجلات بین المللی و125 عنوان در نشریات داخلی) ، ارائه بیش از 98 سخنرانی در کنگره های خارچ از کشور وارائه بیش از 541 مقاله در کنگره های داخلی از دیگر توفیقات مرکز تحقیقات چشم پزشکی در حوزه داخلی و بین المللی است.  

 
کسب امتیازات توسط اعضاء مرکز:  
کسب مقام نخست و برتر در بین مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دریافت جایزه بهترین مرکز تحقیقاتی دانشگاه و نیز معرفی گروه مرکز تحقیقات چشم بعنوان گروه آموزشی برتر دانشکده ها از امتیازت این مرکزتحقیقاتی است. 
انتخاب دکتر محسن بهمنی بعنوان محقق برگزیده چهاردهمین جشنواره علوم پزشکی رازی ونیز کسب مقام پژوهشگران برتر(بالاترین h- index)درگروه بالینی جراحی توسط ایشان ، همچنین معرفی دکترامین اله نیک اقبالی بعنوان پژوهشگر پیشکسوت و کسب مقام پژوهشگر برتر جوان در جشنواره پژوهشی فارابی توسط دکتر خلیل قاسمی از دیگر امتیازات مرکز تحقیقات چشم پزشکی است که در نتیجه تلاش و کوشش اعضای این مرکز حاصل شده است.

                                             
انتشارات این مرکز:
مرکز تحقیقات چشم بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص)کتب مختلفی را در حوزه های مرتبط با چشم پزشکی منتشر نموده است که می توان به انتشار دو کتاب با عناوین آنچه باید د رمورد چشم و بیماریهای آن بدانیم ، نکات عملی در تزریقات سم بوتولینیوم آ( از تالیفات دکترمحسن بهمنی ) ونیز چاپ دو کتاب با عنوانهای چشم پزشکی کاربردی و چالشهای جراحی ویتره و رتین(توسط دکتر مسیح هاشمی ) اشاره نمود.
همچنین انتشار کتابهایی با عناوین پریمتری کامپیوتری هامفری اصول پایه و تفسیر سریع (توسط دکتر نوید نیلفروشان ، دکتر حسن نظری و دکتر حورا میرزاجانی) و چگونه به مشکلات چشمی ناشی ازکامپیوتر چشم مقابله کنیم توسط دکتر قاسمی از دیگر کتابهای منتشره این مرکزمی باشد.
 
اعطای جوائز بین المللی به اعضاء مرکز تحقیقات چشم:
اعطای جوایز بین المللی از سوی آکادمی چشم پزشکی امریکا به دکتر سید مهدی مدرس زاده(در سال 2009 ) و دکتر سید جواد هاشمیان (در سال 2012 ) وهمچنین اعطای جایزه علمی به دکتر محسن بهمنی کشکولی از سوی انجمن پزشکی امریکا در سال 2012 میلادی از دیگر افتخارات این مرکز می باشد.

                                                  
برنامه ها و چشم انداز مرکز: 
ازاهم برنامه های مرکز تحقیقات چشم دانشگاه می توان به ایجاد مرکز تحقیقات تومورهای چشم-ایجاد مرکز تحقیقات بیماری رتینوپاتی نوزادان نارس(ROP)- ایجاد اولین مرکز مطالعات و درمان خشکی چشم-ایجاد مرکز مطالعات و درمان بیماری تیروئید چشمی وایجاد پژوهشکده علوم تحقیقات بینائی در دانشگاه علوم پزشکی ایران از مجموعه مرکز تحقیقات فعلی مرکزتحقیقات تومورهای چشم و مرکز تحقیقات ROP اشاره نمود.
 
نیازهای مرکز تحقیقات چشم پزشکی:
مرکز تحقیقات چشم پزشکی برای ارتقاء و پیشرفت بیشتر نیاز به گسترش فضای فیزیکی و امکانات نرم افزاری و سخت افزاری -استخدام متخصص اپیدمیلوژی و آمار- استخدام اعضای هیئت علمی پژوهشی و بودجه و تشکیلات اداری مستقل دارد. 
همچنین ایجاد دوره PHD by research -ایجاد دوره های آموزشی اپیدمیلوژی بالینی ، آمار و مقاله نویسی و برگزاری دوره ای تحلیل نقادانه مقالات پزشکی داخلی و بین المللی از دیگر نیازهای این مرکز می باشد.
در خاتمه دکتر مدرس زاده رئیس مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران ابراز امیدواری کرد، با توجه و حمایت مدیران و مسئولین دانشگاه، نیازهای این مرکز مرتفع گردد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است